Description
Zapoznaj się z 2-minutowym początkiem webinaru, by zobaczyć produkt od środka.
Czy zastanawiasz się co jesz? Co leży na Twoim talerzu, a więc co właściwie za chwilę wyląduje w Twoim żołądku?
Jeśli do tej pory w sumie to nie zwracałaś uwagi na to co zjesz… albo co zjesz, gdy na Twoi talerzu jest kotlet schabowy w panierce i ziemniaki.
Bądź jeśli chciałabyś zgłębić wiedzę na ten temat i być bardziej świadomą komponowania dla siebie obiadu? To ten materiał jest dla Ciebie.
Jeśli nie kojarzysz zupełnie co jest co, to zapewne Twoje posiłki nie były do tej pory najlepiej skomponowane, a Ty w konsekwencji albo zjadłaś czegoś za dużo, albo i tak się to dobrze nie wchłonęło czyli żywność i tak została zmarnowana.
Podczas tego 30 minutowego filmu w postaci webinaru opowiadam prostym językiem, nienaukowym jak odróżnić węglowodany od białek i tłuszczów w spożywanych najczęściej posiłkach i produktach.
Opowiadam również prostym językiem jak czytać etykiety produktów i na co zwrócić uwagę, by zwiększyć świadomość wyborów podczas Twoich zakupów.
Ten webinar to zdecydowanie pierwszy krok do zwiększenia świadomości w Twoim stylu odżywiania.
Nauczę Cię skanować jedzenie na talerzu. Pokażę Ci proste narzędzia jakie używam z Podopiecznymi, by zwiększyć ich świadomość jak, ile i co jeść.
Rozpracuję za użyciem prostych słów Twój talerz.
Podpowiem Ci ile kalorii spożywać i co zrobić, by nie ważyć pożywienia całe życie.
Dzięki temu materiałowi zyskasz świadomość żywienia, a to będzie Twój pierwszy krok do lepszej sylwetki i lepszego zdrowia.
Zwiększ swoją świadomość!
Ile razy liczyłaś swoje kalorie, ale w konsekwencji i tak nie wystarczyło Ci wytrwałości, by robić to cały czas? W tym materiale podpowiadam Ci jak przejść na intuicyjne dobieranie porcji. Pomyśl o ile bardziej świadoma będziesz na kolejnych zakupach stosując tylko kilka wskazówek jakie poznasz na tym webinarze.
A wszystko to w prostym i przystępnym języku – zero trudnej terminologii – samo życie!